blog

Gıda İşletmeleri Temizliği

  • Et ve tavuk kesimhaneleri temizliğinde
  • Et üretim işletmeleri temizliğinde
  • Yemek fabrikaları temizliğinde
  • Fırın, ocak ve tezgah temizliğinde

Tezgah, bant, kasa, kanca, makine temziliğinde kullanılır. Et ve tavuk kesimhaneleri, sü;t işletmeleri, restoranlar, yemek fabrikaları vb yerlerin derinlemesine temizliğinin yanısıra dezenfektan özelliğiyle kokularıda yok ederek kalıcı çözümler sunar. Püskürtme, silme ve yıkama aparatlarıyla rahatlıkla uygulanabilir.

1/20 oranında kullanılabilir. Örneğin 2 litre suya 100 ml (yaklaşık bir çay bardağı) Glint ekleyip kullanabilirsiniz.

Gıda güvenlik sertifikalı olduğu ve laboratuvar test sonuçları ile mikrop bakteri oluşumunu engeller.